A ring világa

A ring világa

BÚÉK!

2017. január 12. - Polnai Attila Márk

Heóka!

BÚnyós Évet Kívánok! Borzasztó szóvicc, elnézést érte. De most komolyan, nagyon boldog, pofonokban, és izgalmas bunyókban gazdag, ám mégis kellemes, és békés, boldog új évet kívánok mindenkinek!

És visszamenőleg boldog karácsonyt. Kicsit sok volt a töltött káposzta, ezért aztán hanyagoltam az oldalt, de folytatom töretlenül, és terveim szerint továbbra is aktív maradok az új év során is. A tavalyinál jobb, remek meccsekben és ökölvívó eseményekkel teli, szép évet kívánok! Minden jót!

Ui: A múlt évről lesznek majd meccsek, amiknek a megírását pótolni fogom, és lesznek, melyekét nem. A következő bejegyzésem, egy ilyen hiánypótló bejegyzés lesz, mert megírását, már karácsony előttre elterveztem, de hát nem lehet mindig a tervekhez igazodni. Na, csókolom, csókolom, még egyszer boldog új évet kíván A ring világa!

Heósztok

Így kapásból, ami eszembe jut, hogy melyik meccset várom idén leginkább, az egy visszavágó Carl Frampton és Leo Santa Cruz között (a képen). Meg, ahogy így írom, nagyon várom a Danny Garcia vs Keith Thurman, és a Joshua vs Klitschko meccset is! És ez még csak az év első fele. Csudi jó lesz!

carl-frampton-v-leo-santa-cruz-wba-super-featherweight-fight.jpg

És itt egy indokolatlan kép Lennox Lewisról és Evander Holyfieldről. Csak mert királyok, és mindig is azok lesznek. El ne felejtsük őket soha! Biztos lesz róluk, illetve más legendás bunyósokról is írásom. Na, de legyen elég ennyi, heóbeó!

evander-holyfield-lennox-lewis-1999.jpg

süti beállítások módosítása